Agrolab.dk | Fältförsöksassistenter sökes
718
post-template-default,single,single-post,postid-718,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Fältförsöksassistenter sökes

Agrolab är en privat försöksorganisation som utför fältförsök. Till sommarsäsongen söker vi nu tre fältassistenter till Skåne (Eslöv) och en fältassistent till Skänninge (Östergötland).

Agrolab är den ledande försöksorganisationen för registrering av bekämpningsmedel i EU:s norra zon och har försöksverksamhet i Sverige, Danmark, Lettland och Litauen. Agrolab har elva heltidsanställda i Danmark, nio i Sverige, fyra i Lettland och två i Litauen.
Vi samarbetar med ett stort antal lantbrukare i närområdena till våra fältstationer och har därför flera valmöjligheter, när vi ska lägga ut våra försök. Allt för att kunna leverera försök med ett högt tryck av rätt skadegörare i rätt gröda till våra kunder. Mer om vad vi gör och vilka vi är kan du se på vår hemsida www.agrolab.se

På Agrolab kommer du att uppleva trevliga kollegor och god stämning. Från mars-september behöver vi assistenter för fältarbete och söker därför två anställda i Skåne och en i Östergötland.

Arbetsbeskrivning:
En spännande anställning med varierande arbetsuppgifter i ett verksamhetsområde som är i ständig utveckling.
Arbetet innebär att ta del av hela försöksprocessen, inklusive upprättande av försök, sprutning av försök, kemikaliehantering, bedömningar av bland annat ogräs, svamp och insekter i fält och datahantering. Arbetet är huvudsakligen praktiskt och förlagt i fält, mycket tid spenderas också i bil, B körkort är därför ett krav.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har intresse av fältarbete, som kan ta i lite extra och även jobba kvällar när det behövs. Som person ser vi gärna, att du är flexibel, har ett trevligt bemötande mot andra och ett gott humör. Vi söker dig som har utbildning eller påbörjade studier inom lantbruk så som lantmästare, agronom, hortonom eller närliggande yrkesområden. Vi ser gärna, att du har lätt för att samarbeta men också att du snabbt kan arbeta självständigt. Körkort (B) är ett krav. Traktorvana, BE-, C-körkort och sprutcertifikat är meriterande, men inget krav.

Varaktighet/tillträde:
Skåne: Heltid, 13. mars till 30. september 2017 med möjlighet till förlängning.
Östergötland: Heltid, 3. April till 30. September 2017
Vi tillämpar löpande anställning.

Ort:
Två tjänster utanför Eslöv.
En tjänst utanför Skänninge

Ansökan:
Vi tar emot din ansökan på bvl@agrolab.se senast den 15 februari 2017.
För frågor om tjänsten ring, Betina Lindemann, 0725-784620 (Skåne), David Larsson 0708-507395 (Östergötland) eller Martin Gejl +45 20736575.

No Comments

Post A Comment